.Dear friend.




Min gamla vän kommenterade att jag skulle lägga upp lite bilder, roliga bilder. Dessa två är väl inte direkt roliga men det var det jag hade på lager som var skapligt nya. Ser trött ut på bilden, vilket jag var när jag tog kortet.
Min samling av protein,rage och annat smått och gott. De kosttillskott jag kör med.
(förutom oljan som står i kylen)

Mina dagar består just nu nästan bara av träning, äta, jobba och sova.


.Tjohej.


65minuters fläskning i fredags. Alldeles för mycket godis och slarv med maten. BAJS! 
                             Inge gym under lördagen. Lite alkohol och utgång. KUL!                                
35minuters fläskning idag, söndag. TRÖTT!

Ny vecka snart och imorn får jag starta med styrkan igen och jag verkligen längtar!


.65min kondition.

65min fläskning!

HEJA!


.Work out.

Har precis kommit hem efter 24timmars pass. Hemma för att byta om, stoppa i mig lite rage och springa till gymmet för att köra slut på den sista energi jag har kvar.

Armar, mage och lite fläskning tänkte jag.

Hej!


.45min förbränning.

Rygg och axlar igår. Gick super bra och jag fick kontakt :) En äldre man på gymmet sa också till mig att han tyckte att det gick framåt för mig, att jag hade blivit större, TJOHO! En sån kommentar gör mig så otroligt glad, eftersom att man blir lite blind själv. Så efter det svävade jag lite på moln med ett leende på läpparna.

Idag  blev det 45min på crossen i ett ganska snabbt och tungt tempo. Jag bara älskar att svettas. Gå ifrån gymmet torr är inget för mig, då har jag inte gjort någon nytta känns det som. Ingen styrka idag alltså men laddar för arm/mag pass imorn och sen är det faktiskt vila som gäller fredag-söndag, så nästa styrkepass blir inte förrän på måndag. Promenader och crossa är okej men jag är tveksam om det blir av då jag har tre nattpass den här veckan(24timmars) Kommer nog vara rätt trött, MEN vi får se :)

Några dagars vila (aktiv vila) har jag planerat in var 6:e vecka nu och jag har lagt in det när jag jobbar som mest för att bli minst påverkad av att inte träna.
Vila är ett måste för musklerna!
VÄLDIGT SVÅRT DOCK!

Vad ska man istället göra när man är jätte van att träna nästan varje dag?!
Vad gör folk?


.Tisdagsmorgon.

Klockan är alldeles för tidigt. Jobba 7-15 och sedan springa till gymmet. Härligt Härligt.. :)
Det handlar om att prioritera och planera för att hinna. (tror inte på dåliga bortförklaringar)
Rygg och axlar idag, TJOHO!


.Svetlana!.

30 min på crossen också. Jag älskar att svettas. Hade velat lalla iväg i minst 45 min men kom på att jag låg efter med maten idag och då kändes det dumt att köra för mycket cardio. Så det fick räcka med 30 :)

Nu är jag trött och ska mysa ner i sängen!


.Måndag.

Ben och mage blev det på gymmet idag. Blev nöjd och trött när jag var klar, precis som det ska vara :)  Ska snart iväg och jobba lite på gymmet också och ska passa på att fläska lite på crossen när jag arbetat klart. Tjohej!

Tight sommaren 2010 var det va!? ;)

 



.Blod är tjockare än vatten.



Bilder från i oktober förra året när min lillebror fyllde 19år. Nördarna på bild är mina syskon.
Om det är några jag älskar, stöttar och är stolt över så är det mina syskon.
-Kärlek-


.Fuck off.

Helgen har bestått av två födelsedagsfester och träning. Konstigt att den helg man är ledig alltid rullar förbi i ett ögonblick.. Idag har jag ätit kycklingkorv och ägg till middag. Ibland kan jag bara få sånt sug efter det. haha konstigt nog. En godispåse finns till och med i skåpet i köket. Idag "får" jag äta :)

Varit lite ego och tagit någon bild under helgen. Försökte också få bild på bröstmuklerna då jag körde bröst idag, väldigt svårt då det syns mer i verkligheten än på bild och på bilderna jag tog ser jag typ platt ut också. Platt är jag inte än.haha.

Men jag bjuder på detta ;)







Inte alla men de flesta bilder tas när jag nyligen tränat och har lite pump :P
(då¨syns det lite mer.haha)


.Off to the gym.


.Tack gode gud.

Vilan idag var behövlig om man säger så.
Men laddar redan för ett nytt träningspass imorn. Sova först när jag gått av natten och sen är man igång igen.
Laddar för träning och sedan födelsedagsfest!
Tjohej!


.Vila.

Idag ska jag nog inte röra mig mycket i onödan. Jag känner i kroppen hur trött den är efter dom hårdare passen som blivit av i veckan och förra veckan. Kanske ska unna mig lite fejksol för att få lite färg på kroppen och bli lite pigg? Vi får se. Ingen träning iaf. Herregud :)  

.Bilder.






Bröst, biceps och 35min cardio. Heja heja! Köpte också ett nytt linne på BudoFitness idag, turkosa linnet på första bilden. Har ett lika i svart. love them! Nu är jag helt slut.

.Fläska.

Blir vila imorn då Emma inte kunde träna imorn och eftersom att vi blivit "modiga"(haha) och börjat köra bänkpress så känns det säkrare att just nu träna tillsammans med på övningen så man har någon som passar när det heeeelt plötsligt blir för tungt.
Bröst och Biceps blir det nog idag, samt fläska lite crossen.
HEJ!


.Bröst eller Rumpa?.







Alla är vi födda olika. Små eller stora bröst, Smala eller tjocka lår, Stor eller liten rumpa. Smal eller bredare midja. Ingen är den andra lik. Vissa fettsuger kroppen och andra köper ett par bröst. Den tredje tränar massor och bygger muskler och den fjärde väljer inget av det. Vi vill olika och är olika nöjda med oss själva.

Men vad föredrar du hos dig själv eller vad tittar du på hos någon annan? Är du bröst eller rump människa? Fina ögon eller ett leende? Tell me! (Och självklart spelar insidan mycket roll. Men det är inte det jag undrar nu)

.Ben/rumpa & Mage.


.Bilder.

Måste komma tillbaka till det halv "braiga" schema jag hade tidigare så därför blev det rygg idag igen, då jag vill ha rygg två dagar i veckan ett tag framöver. Ritkigt nöjd över passet MEN vad svårt det är att ta kort och vad mycket det är som spelar in(vinklar,ljus o.s.v) Jag tycker alltid att det ser BÄTTRE ut när jag tittar i spegeln och när man tar kort så tycker jag inte att former eller konturerna syns som dom gör i spegeln. Jag blir lite arg.. Gjorde iaf ett försök med att tvinga lilla syster att ta något kort och sen försökte jag själv. Inte något att hurra för men jaja.. :P




 

 


.Gym.

Upp och iväg. Äntligen är helgen över med två nattpass(får ju visserligen sova lite som tur är)
Lite sömn och nu är jag laddad och redo för gymmet. Ska piska lillasyster idag som verkligen behöver komma igång igen. -Svårt att piska och hålla koll på alla min flickor, morgontrötta och allt. Jag har mycket att göra! Hej!

.Take me away.


.Ohyes.

45min på crossen.

Och av nyfikenhet så provade jag pullups efter dessa 45minutrar,

10kg extra= 6reps.

Trots ingen direkt energi så orkade jag ändå 6 reps på 10kg.  JAG ÄR NÖJD!


.Förbränna.




Latsdrag med smalt grepp (hittade ingen bättre bild) och sedan hantelrodd. Två övningar som oftast kommer med på mina ryggpass. (försökte lägga upp dessa med gårdagens inlägg men bloggen ville inte)


Till gymmet för att Fläska Fläska Fläska :)

.Fläskade.

Extra rygg, mage och sen fläskade jag på crossen i 30min. Jag var nöjd, svettig och trött.
Middagen fick bli lite pasta med makrill i tomatsås. Hade varken ork eller lust till att stå och laga något.
Nu har jag precis också stoppat i mig en halv burk kvarg utblandat med lite mjölk. Väldigt trött, mindre road till att vara vaken. Ska ladda dvd:n med lite vänner och krypa ner..

.Vad som blev på bröstpasset igår.




.Lördag.

Äntligen går jag av mitt 24timmars pass snart. Då bär det av till gymmet för att lägga in ett litet extra ryggpass och sedan mage. Ska också fläska lite på crossen om jag orkar. Igår blev det 40min, så vi får se om jag har samma energi idag :)

.Fredag.

Bröst och triceps står på schemat idag. Ska också orka fläska lite efteråt hade jag tänkt. Vore skönt med 30min på  crossen men vi får se hur mycket energi jag har kvar. Men lite ska det bli iaf!

Upp och iväg!

.45min på crossen.

Blev ju ingen vila igår så den blir av idag istället. Gick av natten 9 imorse och sov en sväng när jag kom hem. Det behövdes verkligen! Just nu springer jag upp och ner från tredje våningen då jag har tvätt tid. Finns det något tråkigare? MEN så härlig med rena kläder sen. Älskar nytvättat!

Har kört lite på crossen också som jag har stående i vardagsrummet, 45min framför vänner avsnitt, CHECK! :) Har lånat den av mamma då den inte användes så flitit där. Måste dock påpeka att den inte är så skönt att köra på. Lite trög och inte lika smidig som dom som finns på gymmet. MEN man tager var man haver, så läng jag blir lite svettig så är jag nöjd :) (har dock problem med knäna och det är nog inte så bra att crossa på denna då MEN ibland skadar nog inte)

Jag bor i en etta på 29kvm. Crossen tar upp hela mitt vardagsrum, och när den inte används är den en klädhängare också :D

Lite äggröra är precis i magen och nu ska jag åter igen ner till tvättstugan! Hej!





.Tjoho.

Pullups med 7,5 kg extra runt midjan:
*8reps
*6reps
*5 reps och sedan blev det lite negativa.

Jag blev as nöjd över mina pullups då jag inte kört det på väldigt länge och har tidigare inte kört med extra vikt på. Men heja heja, jag brukar ju kalla mig hulken! HAHA! (okej. det är bara på skoj) Men mer vikt ska sakta men säkert på :) Hade jag fortsatt köra pullups som jag gjorde förut så hade jag nog varit starkare, men jaja. nu ska jag bli stark :)

sen blev det också Bicepscurls med 13.5kg:s hantlarna och sen en övning till som jag inte har någon aning om vad den heter. Men det var mitt bicepspass idag+ 30min på crossen och ENLIGT maskinen förbrände jag 360 kalorier. (och det är ju inget man ska tro på då förbränningen är olika för olika personer, mycket som spelar in)

Nu ska mat ner! Hej!



.Upp och hoppa!!.

Benpasset går:
Benpress på 109 kg, 3 set x 8reps  (tränar på nautilus och deras benpress är lite enklare än vissa andras tror jag)
Gående utfall med 13.5kg hantlar, 3 set x 10steg/utfall på varje ben
Benspark och liggande bencurl (kommer inte ihåg vikt i kg)
Avslutade på stretchmattan med rumplyft med 45kg långt ner på magen, 3 set med benen ihop och 3 set med benen isär. (det tar verkligen på baksida lår och rumpa)

Sedan blev det lite magövningar, i maskin, olika situps/crunches på stretchmattan.

Jag känner av passet både i benen och magen så jag är super nöjd :)

Idag är det onsdag. Brukar oftast lägga in vila då men ska skjuta på det och köra vila imorn istället. Tänkte ta mig till gymmet och köra biceps och kondition. Framför allt kondition då jag måste börja komma igång med det mer men också självklart pumpa armarna lite :)


.Ben/rumpa & Mage.

Uppe med tuppen, har möte kl 12-15 och sedan arbetspass från 15-21 och vill man hinna med träning är det bara att gå upp i tid. Har precis blandat lite rage. Det verkligen hjälper när man inte hunnit vakna men måste stå på gymmet strax efter uppgång.

Ben/äsa och mage ska få sitt idag!


.Linda Fodor&Helene Ahlson.




Två otroligt snygga brudar som jag beundrar massor. Dom ger massor av motivation och jag blir så jävla imponerad av det dom gör. HEJA HEJA! :)

.Chins.

Chins med 5kg extra idag.
*nästan 6reps på första setet
*5reps på andra
*3reps blev det nog på tredje setet, sen det blev att hoppa upp och köra negativt tills jag var helt slut.

JAG ÄLSKAR CHINS. och blir så glad när det går framåt. (jag fuskar lite när jag kör chins också, i slutet  av seten är dom inte lika strikta då jag är trött men jag orkar fortfarande dra upp mig)


.Lets go.


.Bilder.






















Hm.. Jajag vet inte ritkigt vad vi gjorde. Skyller på alkoholen,Haha, men på vissa kort skulle vi se fula ut, "snygga","sexiga" lipa, pussmun, skrika ruuuuuuumpa(Ia var dock tyst som en mus varje gång) Många störda kort, många är inte upplagda men tyckte att detta räckte :D Oavsett så hade jag otroligt kul och det syns nog på bilderna. tyvärr glömde jag kameran när vi var ute och lallade men skit samma. Två av mina bästaste tjejor iaf. Tack!


.Rygg Rygg Rygg.

Konstigt att lediga helger alltid försvinner förbi i ett ögonblick medan de helgen man jobbar är hur långa som helst..

Utöver träningspasset i lördags blev det också utgång på kvällen. Me and my two ladies. Det är konstigt hur många konstiga kort man kan ta på bara tre st när man har en kamera i närheten. Lägger upp några bilder senare för att chocka världen om hur vi såg ut. Lite alkohol, dans och träff av människor. Kunde inte bli en bättre lördag. Humöret var på topp också, det var länge sen och det var otroligt skönt.

Igår skulle jag ta mig till gymmet men tiden bara rann iväg då jag hjälpte till att kasta en gammal och hämta ny säng så det blev en heldags vila med lite godis och film på kvällen istället. mumma :)

Idag är det rygg/axelpass som gäller. Är ledig och istället för tidig morgon träning som alltid så har jag bestämt att träna på eftermiddagen för att få i mig mer mat/energi för att orka mer. Skönt att slippa stressa sig dit tidigt. trött och nyvaken. Måste lära mig att sova lite mer och få i mig mer mat för att få energi.

Jag älskar att träna ryggen :)

 


.Gym och åka i backen!.

Något som verkligen kan göra min dag är när folk från gymmet som jag inte känner ger mig beröm. Idag kom det fram en kille i .. 45 års åldern kanske som tränar på samma gym som jag. Jag känner igen honom sen tidigare just för att jag jobbar där ibland och tränar ofta.

Han tyckte att jag körde hårt och han blev väldigt imponerad när han såg mig köra pullups (hade 5kg extra idag) Sedan undrade han om jag tävlade eller om jag skulle börja. Sånt kan verkligen pigga upp!

Träningspasset gick as bra. 20min på crossen, biceps och mage. Är trött i kroppen nu då jag har träningsvärk efter passet igår :) Jag är nöjd.

Efter passet gick vi mot bilen meeeeen stannade till och sprang uppför backen som finns bredvid gymmet med en sopsäck som vi hittade. Du får sitta fram, säger fegmaja som sedan satt sig bakom mig, och ner for vi  med ett stort leeende på läpparna. Vi skrattade som två små barn. Att något så litet kan få två vuxna människor att dö av skratt!


Så hittills har min dag börjat super bra och jag planerar att den ska fortsätta och sluta lika bra också!


.Lördag.

Eftersom att biceps inte blev av igår så står biceps och mage på schemat idag. Ombytt och klar. Ska också lägga in 20min på crossen. Måste komma igång mer med det :) Hej!


.Frågan idag.

Om man en gång tappat, förlorat och mist förtroendet/tilliten för någon, kan man hitta det igen och glömma det som varit?





.Fredag.

Det är fredag, jag sov länge idag. Mår man inte prima psykiskt så vill kroppen inte heller fysiskt. Men nu känner jag mig skapligt pigg och faktiskt lite glad. Det var länge sen jag vaknade upp och kände glädje.
Har vickat persiennerna så jag får in lite ljus.(då jag ständigt har haft allt mörkt under en längre tid, släckt och ner vickat i fönstrerna, till och med duschar/går på toa i mörkret)

Det är kallt ute men solen skiner. Jag älskar solen. Musiken spelas högt och jag är lite nöjd med livet idag. Ombytt till träningskläder och ska alldeles strax iväg till gymmet. Bröst och biceps som står på schemat, i think :)  Tack vare röda dagar så har träningen blivit lite cp men nästa vecka ska det rulla på som vanligt igen! tjoho.

Gymmer here i come :)


.Bilder.






Bråttom. Frukost och packning innan jag måste springa iväg till frisören.


.Vila en annan dag.

Brukar ha vilodag på onsdagar men idag flyttade jag vilan till imorn istället. Jag for iväg och körde lite thaiboxning för första gången imorse. Grymt jobbigt, förbannat kul och verkligen något jag vill göra igen. Jag kan inte påstå att jag var duktig när det gällde sparkar och mycket annat men det var min första gång så man får vara lite ringrostig. Tog några fjantiga bilder(haha) men dom kommer upp imorn tror jag då jag ska stänga ner och sova nu. TRÖTT :)

.För mig.

För mig står en muskulös kropp för:
-styrka
-målmedvetenhet/ stark vilja
- balans/ funktionalitet: du vill väll kunna hantera/bära upp din kropp?
- träningsglädeje, Endorfiner , lycka
- Prestation


Varför är det "okej" att kalla någon äckligt smal, spinkråtta/benrangel?  Eller säga att någon är ful för att personen har muskler o.s.v. MEN det är aldrig okej att kalla någon tjock. Why?


.Svårt.



Jag fuskar alltid och hoppar upp och hänger i försök att få ryggen att synas. Men inte lyckas jag alltid för det. På vissa bilder syns det mer än andra.


3 set fria chins startar jag oftast mitt ryggpass med. Chins är något jag älskar att köra. Jag älskar mina bra dagar då jag orkar någon extra. Första setet går alltid bäst sedan blir det bara färre och färre. haha. Rygg är något jag gillar att träna! Tråkigt bara att underarmarna tar stryk först. Får oftast avsluta en övning för att jag är mer trött i underarmarna än i ryggen. Måste införskaffa mig ett par dragremmar och se om det funkar bättre.


.Tisdag.

Dagens frukost: Började med en proteindrink när jag vaknade. När jag sedan orkade resa mig upp ur sängen igen blev det havregrynsgröt med keso, lite gojibär,vitamintablett och c-vitaminbrus. Och nyss åkte 2 ägg ner också.

Idag är det rygg och mage som ska få sig en omgång på gymmet. Ska smälta frukosten/äggen lite till sen blir det rage och iväg! Yeah!


.Benpass.

Benpass idag och jag är inte alls nöjd. Löpte några minuter på bandet igår och fick ont i knät som krånglar(måste ta mig i kragen och kolla upp det. Varit såhär i drygt 2 år snart) och då ville jag inte köra hårt med benen idag då jag lätt får ont igen. Benspark,benpress och lite baksida lår/stjärt på stretchmattan + lite annat. Nu när jag börjat kunna köra utfall så kändes detta tråkigt och inte alls lika kul. Blev omotiverad och less.. helvete.


(halv gammal bild)

.Tempo.

Högt tempo på crossen, axlar och triceps. Blev så trött i axlarna att det gjorde ont att bara ha dom hängandes längst kroppen. Jag var nöjd när jag gick därifrån men eftersom att allt känns som det gör så ville jag vara där i några timmar till.


.Fly.

När man under vissa perioder är otroligt låg och less på det mesta så är jag otroligt glad att jag har gymmet att fly till. Att komma bort från allt och träna hårt till musiken som spelas högt i lurarna. Det finns inget bättre och det är det som får mig att sedan orka resten av dagen. Så just nu längtar jag verkligen till nästa träningspass som är imorn..


.2010.


RSS 2.0