.Sunday.

Träningspassen har gått skit bra den här veckan. Jag är otroligt nöjd. Ökat i styrka och har haft träningsvärk i varenda muskel! :) 
 5 timmar kvar innan jag får gå av 24timmarspasset. Sola och lite träning planeras efter detta. Men sen får vi se om det blir av. Jag är nog mer död än levande, så SJUKT trött. Men jag ska kämpa tappert!(haha) Bilder från i fredags kommer nog upp ikväll. Måste fortsätta.

(Kikade runt på bloggar igår, små flickor som videobloggar. Jag tror jag vill skratta ihjäl mig)


.Ben.

För trött, men nöjd med benpasset trots lite sömn och huvudvärk. 20min på crossen också. tjohej!
Det är saker på gång ;)


.Piskat armar.

Körde armar idag och det gick prima. Fick kontakt och jag var trött i både biceps och triceps när jag lämnade gymmet. Det har också blivit en promenad till jobbet.  HÄRLIGA SOL!


.Rygg Rygg Rygg.

Jätte nöjd över passet. Jag har just nu tagit en paus från fria chinsen som jag tidigare kämpat så mycket med. Besvikelsen blev lite för stor när jag inte alla gånger orkade som jag brukar. Så nu får hjärnan en lite paus från det men kan avsluta ryggpasset med någon chins istället.  (nya tag när jag har mer psyke för deT)

Avslutade med ryggresningar idag, med 15kg extra i famnen som jag brukar+3 set på maskin. Det känns redan nu att jag kommer ha träningsvärk imorn :) 
 


.!.


.Stomach pictures.





(kändes mindre naket med handen på könet. HAHA! )


.Bildmaraton.








.Hell yeah.

Pink på Ullevi 23/7, BOKAT!
Italien i april, Troligtvis snart bokat!
Snart lägenhetsägare, papper ska skrivas!

2009 var ett bra år, och 2010 ska bli ännu bättre!

Besöket har åkt hem och jag ska klä på mig massa kläder för att gå ut och ta en promenad i solen. Solen skiner people! Dock skit kallt. MEN med varma kläder så borde deet gå :)


.Bästaste vecka.

Denna vecka har varit bättre än bra. Gårdagen var en av de bästa kvällarna på länge också, jag och mina käraste Emma. Lite bilder på mig och Emma ligger på kameran. Kommer upp så fort jag orkar för idag gör jag inte det :P

60minuters promenad i kylan har det blivit idag. Jag och Maja kämpade tappert. Jag verkligen längtar till våren när det kan bli av oftare och till lite solsken. SOMMAR! åh!

nej, nu ska jag hälla upp ALLT godis i en skål och vänta in mitt besök ;)


.Bildmaraton.

Fredagen började med träning med Maja, efter blev det våfflor + vin på eftermiddagen och sedan fortsatte det med ett till glas, lite AfterWork och en massa dans på kvällen. Avslutade med mat på subway då jag och Maja kom på att vi inte ätit sen våfflorna. Subway smakade ljuvligt!

Massa flumbilder togs. HAHA! Lägger upp de som jag vågar visa för världen.
Vi "lekte" Arnold. HÄR SKA MUSKLER SPÄNNAS :D
(och vi/JAG har ingen aning om hur man gör,haha. Tänk vad kul två tjejer kan ha med en kamera)

Träffade en gammal granne ute på AfterWorken igår. Hon berömde min kropp och jag som alltid hoppar inombords av glädje.
 



















I can beat you up, so back off!


.Walk walk walk.



Utöver styrkan+cardion på gymmet har det blivit 4 promenader till eller från jobbet,hittills den här veckan.
4x40 min :) Jag är ledig i helgen så inga fler promenader dit blir det iaf. LEDIG :)
(haha,, fin bakgrund jag lyckades få med)


.Underbara torsdag.

Sa jag att detta var en av de bättre torsdagar på länge?
Otroligt glad att jag ökade i bänk. Hoppas det håller i sig till nästa bröstpass. Ibland har man bättre och sämre dagar. 20min på crossen också. GLAD.
Jag blev ännu gladare på vägen hem från gymmet när jag visste vem som väntade hemma.
Nu är torsdagen snart slut och jag är nöjd och på topphumör. Promenad till jobbet åter igen. Dock buss hem. Det lockade inte att gå hem kl 21 i mörker. MEN iaf. Jag är nöjd ändå.

Lite besviken.

Underbara torsdag..


.Walk and talk.

Onsdag morgon. Jag har jobbat sen kl 12 igår. Om jag har tur får jag väl gå hem om ca 45 minuter, och det är det jag planerar denna morgon: Promenad hem.
Strumpbyxorna är redan på under de andra byxorna, det är kallt att gå när det är minusgrader ute men ack den som ger sig. Just nu är jag inne på promenader(haha bara för att jag gått 2 gånger den här veckan) så jag tänker försöka fortsätta med det, just för att jag vill motionera och samtidigt spar jag någon krona på att inte ta buss. skit vinter. Jag vill ha vår nu. Ge mig vår.

Annars så planeras det att sova när jag kommer hem, springa upp och ner för alla hundra våningar för jag har tvätt tid kl 12 och sen ska det tränas ikväll också. Härligt.

Hej!


.Tisdag.


(Min tröja ser cp ut vid patten)


.Ohmygod.

Redan 8.15 stod jag på gymmet imorse. Jag hatar när jobbet förstör på mina träningsrutiner, men för att hinna måste man gå upp i tid. Det finns som sagt inga ursäkter eller undanflykter.
Axlar och 20 min på crossen fick det bli idag. Gick riktigt bra och jag kände mig jätte pigg och hade kunnat köra längre på crossen, men batteriet dog på mp3(och då vill man typ dö än att stå och kämpa, sååå tråkigt utan musik) och jag har möte kl 12 så jag kände att jag inte hann längre.

Frukost åker ner nu, osötat fullkornsbröd med kvarg istället för smör, tjockt lager skinka och massa paprika+ 2 hårdkokta ägg, vitamintabletter, oljan,några gojibär och c-vitamin. Blir ingen super stor frukost då jag ska äta lunch om 2 timmar ungefär. Dusch strax och sedan ska jag klä mig varmt då jag planerar att gå till jobbet idag igen så jag måste börja greja nu då jag måste börja gå om en timme!

Hej!


.Träningspasset!!!.

Rygg/magpasset gick super bra!!
Det blev också promenad till jobbet idag. Saknar det. Nu får snön försvinna så jag kan cykla och promenera igen. Att gå i snön lockar ju inte sådär jätte mycket. Men idag tog jag mig ut ändå och 40min senare var jag på plats :)


.Pms-fitta.

Tung pms vecka är det som spökat.
HAHA!
där har jag svaret till att sug på godis!


.Tacopaj, nyttigare variant.


Samma som sist, men dock med purjolök och lite kvarg uppe på.
Smakade ljuvligt :)


.Min dryck innan träning.



Rage. Love it! HAHA!


.Galen brutta i hårfärg.




Och det blev bara snäppet ljusare ovanpå, och snäppet mörkare under.


.Galen kvinna.



Personalfest med gym/bad/massage folket från förra helgen. Ansiktsmask liknande grej som skulle på var ett tvång. och såhär såg jag ut.


.Beställning från gymgrossisten.




'
Bars, jag tar oftast dessa för att dämpa sötsug eller om jag inte skulle hinna få i mig mellanmål (händer i för sig sällan, mest dämpning av sötsug) Älskar den opti nut och swebar lakrits :)


.Saturday.


.Take me to the candy shop.

Den här veckan har varit jobbig gällande mitt godissug. Det har varit svårt att stå emot och jag vill inte sluta äta när jag väl börjat. Har de senaste månaderna haft sån "styrka" att faktiskt låta bli och kanske nöja mig med en proteinbar för att dämpa suget, men den här veckan har det inte funkat. Det kommer lite i perioder när jag får ett enormt godis sug under en veckan ungefär och sen går jag över till det "normala" igen och äter inte på 14 dagar eller endast på helgen.

Man blir lite.. rubbad när man  på en tisdag t ex sitter där med godis påsen, när jag vet att jag egentligen brukar låta bli. Sedan svullar magen då den reagerar på det man stoppat i sig och då blir jag missnöjd och arg.

Lite godis kan väl inte skada när du tränar så pass ofta!
Kanske inte, men jag mår bättre psykiskt när jag låter bli och kroppen mår bättre också för den delen. En lördag eller var 14:e som jag kunnat hålla upp är liksom okej, men jag tycker inte att det är det varje dag. Jag har fått mycket bättre resultat när jag minskat massor på godis och lagt om kosten bättre och jag mår bra då och jag vill fortsätta må bra.

Men men, jag är inte mer än människa och ibland har man sina "svackor" och "sämre" dagar. Om detta är en godis vecka så får jag väl bara inse att det är så och ta nya dag nästa vecka!



Klart man ska unna sig, men inte varje dag.


.Happy.

Haft alldeles för mycket för mig. Jobb,träning äta och sova. Veckan har rullat på som det brukar. Träning av muskelgrupperna har blivit av på "fel" dagar för att kunna passa in med hjälp i bröst och hur jag mått under dagen. Köra ett hårt benpass en dag när jag är helt energilös funkar inte. Det kräver alldeles för mycket energi för att få ut det jag vill, muskelutmattning.

Jag var alldeles för trött i tisdags. Inte ens rage piggade upp(då hade jag arbetat i 24 timmar och 6 av dessa timmar suttit i planeringsmöte vilket bara gjorde mig ännu tröttare/negativ) så mitt bröstpass blev jag väldigt missnöjd med. Fick dock träningsvärk men när man vill och kan mer så tär det på psyket när kroppen är slut på energi. Men nya och bättre dagar blev det och resten av passen har funkat väldigt bra :)

Storhandlat idag, det är något jag verkligen älskar. Gå runt på ica och titta på en massa god mat och sånt man behöver för att få en god måltid. Sedan när man fått in all mat i skåp/kyl och sen öppnar och ser hur mycket mat man har hemma, LYCKA!

Får se om jag orkar lägga in lite bilder senare, nu ska jag se om den nya toalettsitsen passar och sedan försöka få upp duschstången jag köpt :)

HEJ!


.Well done.

Trots trötthet efter helgen så tog jag mig upp ur sängen till slut och gick till gymmet. Ett lättare benpass och 25 minuter på cykeln fick räcka :)
Äta, vila, äta, träna, äta, vila, äta och sedan sova. Helt vanligt söndag!


.Komplimanger.

Riktigt fina armar
Jag är avundsjuk på dina armar
Snygg ryggtavla
Grym fysik

Och ingen blev så glad som jag blev när jag fick höra detta från folk ute igår,
jag kände ingen av dom. MEN det värmde mitt hjärta så otroligt!


.Magrutor.




Igår lyckades jag också få en skapligt bra bild på hur magen ser ut just nu :)
Heja Heja Friskt Humör!


.Fuck you.

Efter alldeles för lite sömn i natt så blev det extra ryggpass idag samt mage. Med inte så mycket energi kämpade jag mig också igenom 20min på crossen, dock inte i så super duper tungt/snabbt tempo. Men lagom :)

Unnade mig en klänning igår, en enkel och.. enkel klänning :) Med lite smink, hår och snygga skor så blir det as bra.
Jag har precis lärt mig att använda klänning så att köpa en ny är "stort" för mig. haha.
(och denna gång blev det ingen svart, även om jag dock beställt en lika i svart färg. Svart är ändå alltid bäst)





Som sagt, en väldigt enkel klänning! :)


.Bildmaraton.

Bröst och axelpass idag. Me and Emma. Vi har ju äntligen börjat köra bänkpress nu så bröstpassen försöker vi verkligen köra ihop då det är skönt att ha en som hjälper och passar lite när det börjar bli tungt, när man inte än fått in teknik eller mycket styrka.

30min på crossen efter styrkan.



(den här bilden är väl inte mycket för världen, då jag tycker att armen ser så liiiten ut.haha
men den får komma med ändå.bildern är kul)


.Bildmaraton.

Min hemgjorda tacopaj, botten gjord av kvarg/havregryn/lite mjöl och lite margarin. Fyllning av köttfärs,krydda,paprika,majs,lök och kvarg. Keso till :)



Hade någon ätardag igår på vilodagen. Jag får ingen motivation att äta rätt när jag inte tränar och inte heller får in någon carido på vilodagen. Igår fanns det ingen tid till det så det blev choklad, glassbåtar och tacos, i alldeles för stora mängder. Min mage är ändå skapligt van att äta bra mat, bra saker och hela tiden få röra på sig. Den blir svullen, spänd och lite ur form. HAHA. jag spänner visserligen ut magen på bilderna, men ändå.. I LOOK pregnant!


.Bildmaraton.

      



Det är så kontigt hur magen och dessa rutor kan synas på olika sätt, beroende på hur man spänner magen, vilket ljus och vinkel. Hade tråkigt häromdagen och tog lite bilder :P
Och jag tycker fortfarande att magen ser bättre ut i verkligenheten än på kort. hm..


.Kick some as.

Nu är det träning som gäller. Hade mig en liten lillalördag igår.
Glassbåtar,chocklad och tacos. Tog kort på hur min mage ser ut när jag äter MYCKET sånt. HAHA!
Galet. Tur att den är lite normal idag.
nu ska kroppen piskas, den behöver det lika mycket som psyket!


.Son of a bitch!.

VILA!


.Äta bör man annars dör man.




Det är väl såhär min frukost brukar se ut. Osötast bröd med kvarg istället för smör, lite örtkrydda för att få lite smak på kvarget, massa skinka och grönsaker.
Vitamintabletter, där jag tar en halv extra istället för bara en.
C-vitaminbrus, en hel morgon och en halv till middagen.
En matsked udo's choice. (olja med bra fetter som omega 3,6 och 9. en olja som hellre vill åka upp än ner.
vissa gånger slipper jag kväljningar men andra gånger inte. MEN ner ska det)
Och sen tar jag några stycken gojibär. Innehåller mycket antioxidanter som är bra för kroppen.


.Fat as.

Tack vare mitt dåliga pass igår blev det 25min förbränning/lite biceps igår efter mitt jobbpas på gymmet. Dumt att köra just biceps eftersom att jag kört rygg tidigare på dagen, MEN jag var så missnöjd. Och det kändes bättre sen när jag gick hem :)


(flum, och det ser ut som att jag har världens fetaste fingrar)



25min på crossen och lite biceps. Gick hem med ett litet bättre humör.


.Take my hand.






.Bitterfitta.

Jag var så otroligt trött men laddad att starta med styrkan igen då jag haft 3 dagars vila. Mitt styrkepass skit rent åt helvete om jag får vara helt ärlig. Jag var alldeles för trött för att orka några vikter eller att ens få någon kontakt. Kroppen ville inte och jag gav upp då jag var alldeles för trött att peppa mig själv.
 Jag är otroligt missnöjd och bitter just nu.

-Bitterfitta-


RSS 2.0